2012. november 18., vasárnap

Törökországi találkozó


A Heyday of Health nevű program következő állomása a törökországi Kirikkalében került megrendezésre november 8-án.

A hotel konferenciatermében tartottunk előadásokat a partnerországok étkezési szokásairól, valamint a program egyéb kivitelezendnő feladatait is megvitattuk.




Megtapasztalhattuk a törökök vendégszeretetét, mivel rengeteg pozitív élménnyel lettünk gazdagabbak. A vendéglátóink megvendégeltek minket tradicionális élteleikkel és betekintést nyerhettünk a város hajdani fegyvergyárának múzumába is. Meglátogattuk a híres török édesség egyik gyárát is, ahol az édesség gyártásának minden mozzanatát elmesélték nekünk és természetesen a kóstoló sem maradhatott el.


November 10-én, szombaton a program már Istanbulban folytatódott, ahol rengeteg szabadidőt kaptunk, hogy felfedezhessük a várost és megtekinthessük a látványosságokat.

Vasárnap rendezték meg 34. alkalommal az Eurasia Maratont, amin a partnerországokkal együtt mi is részt vettünk.
Nagyszerű élmény volt átfutni a Boszporus-hídon, két kontinens között, elmondhatjuk, hogy a futás tulajdonképpen egy városnézésnek volt felfogható.



Hétfőn utaztunk haza, addig még rengeteg időnk volt a város turistákkal teli utcáink sétálgatni.

 A program következő állomása Lengyelországban lesz és már alig várjuk, hogy a nyári magyar találkozót is ilyen sikeresen bonyolíthassuk le, mint aminek részesei lehettünk Törökországban :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése